Wat is Regenera Activa?

REGENERA ACTIVA is een speciaal ontworpen systeem welke met behulp van autologe celtransplantatie in een enkele sessie, waar de patiënt zowel donor als ontvanger van autologe transplantatie is, het haar revitaliseert en regenereert.

De te behandelen plekken worden met autologe cellen en groeifactoren, afgeleid van de transplantatieplaats, door middel van microneedling geïnjecteerd.

Deze techniek, gebaseerd op klinische studies, verkrijgt door middel van een gekalibreerd mechanisch proces en filtratie, hoge concentraties autologe cellen cellen. Het systeem werd gecreëerd om een cel suspensie te produceren die geschikt is voor weefselregeneratie.

De voordelen van de Regenera Activa behandeling

  • Stopt het proces van haaruitval
  • Regeneratie van de beschadigde haar follikels
  • Pijnloos
  • Slechts 1 behandeling noodzakelijk
  • Na 30 dagen resultaat
  • Geen transplantatie nodig
  • Betaalbaar
  • Autologe cellen

 

Voor wie is de behandeling geschikt?
Gezonde mannen of vrouwen in een beginnend stadium van kaalheid kunnen in het algemeen de behandeling ondergaan. Tijdens een intake zal u haar onder de microscoop worden bekeken en door de arts worden beoordeelt.

Hoe herken ik Androgene Alopecia?
Haarverlies begint aan de zijkanten van het voorhoofd en vervolgens de kruin van het haar. Het haar op de genoemde plekken wordt fijner, korter en lichter van kleur.

Bij wie komt het voor?
Alopecia komt bij 70% van de mannen voor. Dit kan beginnen in de leeftijd van 21 en is meestel overduidelijk in de leeftijd van 30 tot 40 jaar. Bij de vrouwen is het 15% voor de leeftijd van 40 jaar en bij 40% na de menopauze. Bij mannen is er meestal een haarlijnresessie en kaalheid bij de top en leidt het vaak tot volledige eliminatie. Bij vrouwen manifesteert het zich meestel als diffuse verdunning bovenop het hoofd.

De beste dokter voor de beste zorg: Dr Jose Casanova

Casanova is de trainer en specialist op het gebied van Regenera Activa. Wereldwijd traint hij doktoren en brengt ze de fijne kneepjes van het vak bij. Bij Casanova bent u in vertrouwde handen.